Четвер, 02.05.2024, 14:38 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Грудень » 24 » Голові Держспоживстандарту України
19:52
Голові Держспоживстандарту України

ЗВЕРНЕННЯ


Шановний Олександр Семенович, до мене, як депутата Лозівської міської ради, під час депутатського прийому, звернулися громадяни з питанням про реконструкцію ринку, яка відбувається у м.Лозова Харківської області. Територія ринку належить СП "Лозівський колгоспний ринок” вул. Карла Лібкнехта 14, 64600.

В ході реконструкції відбувається демонтаж старих металоконструкцій (торгових прилавків та накриття над ними) та встановлення нових металоконструкцій торгових павільйонів з ролетами та металоконструкцій накриття тентові між рядами. Громадяни повідомляють, що торгівельні павільйони виготовляє та реалізує підприємцям підрядник ПП Васильченко С.І. вул.Гагарина 26,село Шипувате, Великобурлуцький район, Харківської обл., 62651

Оскільки реконструкція ринку відбувається за кошти підприємців, які укладають договори з підрядником, то залишилося з'ясувати одне питання: — Чи повинен підрядник, який виготовляє торгівельні павільйони, сертифікувати свою продукцію, а саме, металоконструкції - торгівельні павільйони з ролетами та металоконструкції - перекриття тентові між рядами?

Якщо сертифікація такої продукції є обов'язковою, то прошу Вас надати інформацію про те, яку процедуру повинен пройти виробник торгівельних павільйонів та перекриття між рядами, аби отримати на свою продукцію сертифікат, та отримати дозвіл на їх встановлення. Сертифікат видається на партію продукції чи на кожен виріб окремо?

Також, у зв'язку з реформуванням системи влади, а саме, через ліквідацію Державної інспекції з контролю за цінами шляхом об`єднання її з Державним комітетом у справах захисту прав споживачів, виникає питання здійснення контролю за порядком формування орендної плати торгівельного місця на ринку.

Хто саме, який орган, здійснюватиме контроль за цінами на оренду торгівельного місця?

Переглядів: 705 | Додав: lpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: