Субота, 20.04.2024, 16:07 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Червень » 16 » Лозівчани, зверніть увагу, дуже схода ситуація з нашим центральним ринком.
15:14
Лозівчани, зверніть увагу, дуже схода ситуація з нашим центральним ринком.
В четвер, 16 червня, о 9.30 відбудеться пікетування сесії Львівської міської ради підприємцями ринку «Привокзальний».

Підприємці не відступаються від своєї головної вимоги - скасування незаконно оформленого права власності на торгові павільйони для адміністрації ринку (ТзОВ "Привокзальний ринок”). Більше того, вони наполягають на притягненні адміністрації ринку до кримінальної відповідальності, яка в незаконний спосіб, шахрайськими оборудками заволоділа їхнім майном.

Нагадаємо, безстроковий протест розпочався 6 травня страйком на «Привокзальному», 19 травня відбулося перше пікетування сесії Львівської міської ради.

Підприємці ніяк не погоджуються з тим, що розмір комунальних тарифів становить 123 грн. за квадратний метр, з яких 70 грн. (!!!) йде на зарплату працівникам адміністрації. Крім того, адміністрація ринку чинить усілякі перешкоди, щоб цей платіж здійснювався через банківську установу.

Натомість, підприємців змушують оплачувати комунальні послуги через касу адміністрації, що створює широкі можливості для фінансових зловживань.

Численні звернення і запити підприємців щодо незаконної приватизації нежитлових приміщень (павільйонів) адміністрацією ринку залишаються без належного реагування, в т.ч. з боку компетентних органів. Прокуратура продукує відписки, а в судах має місце відверте блокування розгляду позовних заяв підприємців.

Підприємці переконані, що на заваді вирішення їхніх проблем та встановлення законності стоять корупційні зв’язки, які є візитівкою існуючої влади.

Організатор пікету – Вільна профспілка «Ринок Привокзальний».

Прес-відділ Громадянського руху "Відсіч”

Переглядів: 595 | Додав: lpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: