Понеділок, 06.05.2024, 19:26 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Листопад » 14 » Перше засідання Ради профспілки
15:46
Перше засідання Ради профспілки

  09 листопада 2010 року відбулися збори ініціативної групи по створенню Лозівської міської первинної професійної спілки підприємців. За результатом зборів було складено протокол №1

На зборах ініціативної групи  голова доповів про те, що 04 листопада, поточного року відбулися загальні збори підприємців міста Лозова. На зборах було зареєстровано 315 присутніх, в зборах приймали участь депутати Лозівської міської ради, керівники міських політичних осередків партій. Збори висвітлювались місцевими ЗМІ. На зборах, одноголосно, прийнято рішення щодо створення місцевої профспілки підприємців. Одноголосним голосуванням обрали голову Лозівської міської первинної професійної спілки підприємців, голову Контрольної комісії та членів Контрольної комісії. Також загальними зборами обрано Раду профспілки у кількості восьми осіб.

На зборах, 09 листопада поточного року, було запропоновано розглянути проект Статуту профспілки і після його обговорення одноголосно було прийнято рішення про його прийняття.  

Присутні затвердили відповідального за реєстрацію профспілки в порядку передбаченому чинним законодавством України та надали йому усі необхідні для цього повноваження.

Наступного дня до управління юстиції, на реєстрацію було подано заяву з додатками. 

Керівнику Лозівського

міськрайонного управління

юстиції

Чуйку В.А.

Голови Лозівської міської первинної

професійної спілки підприємців

Коломака І.І.


ЗАЯВА

про легалізацію професійної спілки підприємців міста Лозова шляхом повідомлення

Повідомляю Вас про створення Лозівської міської первинної професійної спілки підприємців. Згідно ст.16 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», профспілка набуває права юридичної особи з моменту затвердження статуту.

Основною метою профспілки є здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки.

10 листопада 2010р. Голова ЛМП ПСП Коломак І.І.

Переглядів: 719 | Додав: lpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: