Понеділок, 06.05.2024, 17:46 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Листопад » 14 » Підприємці міста підтримали всеукраїнську акцію протесту 04 листопада 2010 року (ВІДЕО)
15:15
Підприємці міста підтримали всеукраїнську акцію протесту 04 листопада 2010 року (ВІДЕО)

 



 04 листопада, в день протесту проти збільшення податкового навантаження та проти прийняття проекту Податкового кодексу, підприємці не вийшли на свої робочі місця, тим самим показали владі, що може статися, якщо влада і далі погіршуватиме умови для ведення бізнесу в Україні. Люди зможуть втратити свої робочі місця і така картина, яка мала місце в день проведення акції, а саме порожні ринки і закриті магазини, стане реальністю.

       Разом з цим, в рамках акції, відбулися загальні збори підприємців міста Лозова, які пройшли у приміщення Міського палацу культури. Підприємці пройшли реєстрацію перед початком зборів. Зареєстровано було 315 чоловік. В ході зборів було обрано керівника профспілки та координаційну раду. Присутні на зборах обговорили ті проблеми, які існували і які існують в підприємницькому середовищі. Також на зборах було прийнято рішення 16 листопада, в день проведення всеукраїнської акції протесту, направити делегацію до Києва, яка прийме участь у заходах, які заплановані  Асамблеєю громадських организацій малого и среднего бизнесу. 


Переглядів: 701 | Додав: lpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: