П`ятниця, 19.04.2024, 00:11 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Травень » 5 » Підприємці ринку “Привокзальний” проти незаконної приватизації
21:36
Підприємці ринку “Привокзальний” проти незаконної приватизації
ЛьвівщинаУ п'ятницю, 6 травня, підприємці львівського ринку "Привокзальний” розпочинають безстроковий протест, головною вимогою якого є скасування незаконно оформленого права власності на торгові павільйони для адміністрації ринку (ТзОВ "Привокзальний ринок”).

Фактично, адміністрація ринку рейдерським способом, незаконною приватизацією захоплює нежитлові приміщення, збудовані підприємцями за їхні власні кошти.

Перший етап безстрокової акції триватиме цілий робочий день з 6.00 до 17.00. Мітинг підприємців пройде з 10.00 (з боку вул. Городоцької). На публічному заході будуть оголошені також інші вимоги та звернення до органів влади.

Організатори протесту — підприємці ринку "Привокзальний”.

Громадянський рух "Відсіч”, за підтримки якого відбудеться акція, звертається до підприємців та мешканців Львова проявити солідарність, прийти і допомогти підприємцям "Привокзального”, адже результативність відстоювання наших прав і свобод, національних інтересів в загальноукраїнському масштабі значним чином залежить від самоорганізації населення на місцевому рівні.

Переглядів: 653 | Додав: lpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: