Понеділок, 06.05.2024, 22:23 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Листопад » 14 » РЕЗОЛЮЦІЯ МІТИНГУ - ПРОТЕСТУ
13:46
РЕЗОЛЮЦІЯ МІТИНГУ - ПРОТЕСТУ

 РЕЗОЛЮЦІЯ МІТИНГУ - ПРОТЕСТУ

Ми, підприємці міст Лозова, вкрай обурені економічною політикою діючої влади, спрямованою на знищення малого і середнього бізнесу, поглиблення фінансово-економічної кризи, створення передумов для подальшого падіння рівня добробуту місцевого населення.

Ми констатуємо, що запропонований Урядом проект Податкового кодексу, додаткові стягнення до Пенсійного фонду – не відповідають суті економічних реформ задекларованих Президентом Януковичем.
Ми, підприємці:
1. Пропонуємо Президентові України ініціювати призупинення дії Закону України №6673 «Про внесення змін до законів України "Про Державний бюджет України на 2010 рік" та "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", який ухвалено 08.07.2010 р. з порушенням Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з порушенням Закону України «Регламент Верховної Ради України». Як наслідок, із введенням цього закону та появи інформації про негативні зміни в оподаткуванні підприємців – спрощенців, у місті спостерігається здача свідоцтв про підприємницьку діяльність і, як наслідок, поповнення армії безробітних.
Ми розуміємо, що у Пенсійного Фонду є фінансові проблеми, але вони не будуть вирішені за допомогою вищезгаданого закону. Навпаки, через дію цієї обов'язкової норми, в нашому місті, з'являться додаткові проблеми, зокрема, проблеми безробіття. Пропонуємо терміново розпочати назрілу реформу Пенсійного фонду з поступовим відходом від солідарних пенсійних внесків, до застосування накопичувальних страхових пенсійних внесків, які будуть власністю лише застрахованої особи та її нащадків;
2. Пропонуємо залишити на спрощеній системі оподаткування таки види підприємницької діяльності, як: роздрібна торгівля товарами «секонд-хенд»; роздрібна торгівля ювелірними виробами; роздрібна торгівля через торгові автомати; надання послуг зв’язку; підбір та забезпечення персоналом; консультування з питань комерційної діяльності та управління тощо;
3. Залишити фіксований податок;
4. Не зобов'язувати підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування застосовувати РРО;
5. Відмінити заборону на застосування підприємцями спрощеної системи оподаткування в сфері транспорту і транспортних послуг;
6. Дозволити підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування, утримувати до 10 найманих працівників;
7. Дозволити підприємцям з об’ємом річної виручки до 500 тисяч гривень перебувати на спрощеній системі оподаткування;
8. Вирішити проблему банківських кредитів та зменшити ставки по діючих кредитах до розміру ставок станом на 01.01.08р.
9. Скасувати «презумпцію винуватості» підприємця закладену в проекті Податкового кодексу та обмежити неконституційні права контролюючих і правоохоронних органів;
10. Накласти мораторій на підвищення відпускних цін на газ і комунальні послуги для населення;
11. Не збільшувати пенсійний вік і стаж;
12. Ми висловлюємо недовіру урядові, особисто Азарову М. Я. та вимагаємо відставки уряду. Ми обурені політикою уряду, яка спрямована на знищення підприємництва, погіршення життя громадян України, збільшення рівня безробіття.
Ми вимагаємо відставки Голови Держкомпідприємництва Бродського М. за фактичне знищення Держкомітету, цілеспрямовану роботу на знищення підприємництва та неповагу до підприємців – платників податків.
Доручаємо Лозівській міській раді депутатів розглянути і підтримати наше звернення на позачергових сесіях.
В разі невиконання наших законних вимог, залишаємо за собою право вдатися до продовження масових акцій протесту.
22 жовтня 2010 року
м. Лозова площа Леніна.
Присутні на мітингу підтримали резолюцію одноголосно, а також прийняли рішення підтримати загальноукраїнську акцію протеста, яка пройде 04 листопада 2010.
Переглядів: 689 | Додав: lpp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: