Середа, 24.04.2024, 06:05 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Квітень » 22 » Сформовано ініціативні групи, які почали роботу з підготування Весняного маршу протесту в 15 регіонах України.
14:00
Сформовано ініціативні групи, які почали роботу з підготування Весняного маршу протесту в 15 регіонах України.
У Києві 20 квітня 2011 відбулися збори ініціативних груп Всеукраїнської громадської акції «Вперед». За результатами заходу сформовані ініціативні групи, які вже з наступного дня почали роботу з підготування Весняного маршу протесту в 15 регіонах України.

В зборах ініціативних груп прийняли участь 72 активіста, які представляють 14 областей України та місто Київ.

Серед учасників зборів були представники Федерації профспілок малого і середнього підприємництва Україні, Всеукраїнської профспілки працівників ринків, торгівлі та підприємництва, Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України, Союзу перевізників України, Київської обласної організації «Столиця-регіони», Національного Форуму профспілок України, Союзів підприємців Київщини, ГО «Новий Київ», молодіжних організацій та галузевих союзів.

Нагадаємо, 13 квітня в Будинку вчителя на засіданні Народної колегії Всеукраїнської громадської акції «Вперед» було прийнято рішення про проведення в Києві 19 травня Весняного маршу протесту. Про початок самої громадянської акції «Вперед» було оголошено 6 квітня, після провалу переговорів учасників та ініціаторів АвтоМайдана з Кабінетом міністрів щодо підтримки та прийняття пакета «Народних реформ».

Під час засідання координаційної ради 20 квітня було затверджено план-графік підготовки Весняного маршу протесту, затверджено склад регіональних ініціативних груп з підготовки до проведення заходу.

На сьогоднішній день визначені ініціативні групи «Вперед» у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Луганській, Львівській, Одеській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернігівській областей та міста Києва.

Переглядів: 559 | Додав: lpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: