Четвер, 25.04.2024, 06:10 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Березень » 10 » З вас вимагають додаткові платежі, а ви з цим незгодні? Зверніться із заявою до міліції. Текст заяви додається.
21:54
З вас вимагають додаткові платежі, а ви з цим незгодні? Зверніться із заявою до міліції. Текст заяви додається.

Начальнику Лозівського МВ ГУМВС

України в Харківській області

Кобченко Дмитрію Юрійовичу

від підприємців, що здійснюють свою

діяльність на території Центрального

ринку, який знаходиться у підпорядкуванні

СП «Лозівський колгоспний ринок»


ЗАЯВА

___.___.2011 року, на території Центрального ринку, за адресою вул. Карла Лібкнехта 14, особа, яка не надала нам жодних документів, які б свідчили про те, що вона є працівником СП «Лозівський колгоспний ринок», здійснювала обхід території ринку та вимагала з нас кошти у розмірі 5 ґрн., за послугу, зміст якої нам невідомий, мотивуючи свої дії наказом керівництва ринку, але жодного документу, який би свідчив про існування цього наказу, нам не було представлено.

Також, від керівництва ринку, нам не надходило жодних письмових пропозицій, щодо надання нам додаткових послуг, за які б ми, згідно з договором з ринком, були б зобов'язані здійснювати додаткові платежі на рахунок СП «Лозівський колгоспний ринок».

З огляду на вищевикладене, вважаємо діяльність даної особи протиправною і просимо Вас вжити заходів реагування, щодо незаконної діяльності невідомої нам особи.

Переглядів: 681 | Додав: lpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: