П`ятниця, 03.05.2024, 09:29 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Грудень » 3 » Протокол тристоронньої зустрічі
17:50
Протокол тристоронньої зустрічі

Протокол тристоронньої зустрічі,

за участю Лозівського міського голови, директора СП «Лозівський колгоспний ринок» та членів ради Лозівської міської первинної професійної спілки підприємців.

30 листопада 2010 року                                          м.Лозова

Перед початком зустрічі сторони погодилися, що хід зустрічі буде фіксуватися за допомогою технічних відео та аудіо засобів фіксації, з метою подальшого складання протоколу зустрічі.

Зустріч відкрив міський голова Степанов С.Ф., який визначив формат зустрічі та запропонував провести її, як робочу нараду.

 Голова висловив свою чітку та ясну позицію, яку він займає по відношенню до підприємництва, вона полягає у створенні всіх умов, для законної, чесної, системної, результативної роботи підприємців. Мета наради обговорити проблемні питання та зняти їх з порядку денного.

Питання, які розглядалися.

1.Реконструкція ринку.

2.Вартість торгових павільйонів «ролетів».

3.Соціальні ряди.

4.Дах між рядами.

5.Договірні відношення між ринком та підприємцями.

По першому питанню було досягнуто домовленості, що членам ради профспілки буде надано можливість ознайомитися з існуючим планом реконструкції ринку.

Директор ринку довів до присутніх інформацію про те, що реконструкція ринку полягає у встановленні контейнерів з ролетами та влаштування накриття між рядами.

Директор ринку пояснив, що у спорудах, якими володіє СП «Лозівський колгоспний ринок», реконструкція проводиться за рахунок підприємства, а на території ринку, встановлення торгових павільйонів («ролетів») та влаштування накриття між рядами, здійснюється за рахунок підприємців.

Також було наголошено на тому, що дирекція СП «Лозівський колгоспний ринок» не є третьою стороною у стосунках між виробником павільйонів («ролетів») та підприємцями. Рішення про обрання виробника павільйонів («ролетів») підприємці приймають без втручання керівництва СП «Лозівський колгоспний ринок».

По другому питанню дійшли наступної згоди.

СП «Лозівський колгоспний ринок», разом з підрядною організацією, яка виготовляє контейнери з ролетами, розгляне можливість переоформлення договорів, в яких буде значитися, що підприємець отримує у власність не металоконструкції, як це вказується зараз, а вироб - торговий павільйон («ролет»).

Оскільки, за інформацією директора ринку, реконструкція на ринку здійснюється за рахунок підприємців, то сторони дійшли згоди, що підприємці мають право самостійно обирати виробника, у якого вони можуть придбати торговий павільйон та встановити його на території ринку, при одній умові, що павільйони не відрізнятимуться від тих, які вже встановлені на території СП «Лозівський колгоспний ринок».

Сторони дійшли згоди, що, на протязі тижня, профспілка з'ясує вартість виготовлення торгового павільйону на іншому підприємстві, яке розташоване на території м.Лозова і на наступній зустрічі, 07 грудня 2010 року, цю інформацію буде обговорено та прийнято рішення.

Стосовно ціни на торговий павільйон («ролет»), досягнуто згоди, оскільки СП «Лозівський колгоспний ринок» не є виробником ролетів, і не втручається у взаємовідносини між виробником торгових павільйонів («ролетів») та підприємцями, які здійснюють свою діяльність на території СП «Лозівський колгоспний ринок», у такому разі профспілка проведе зустріч з підрядником, який виготовляє торгові павільйони («ролети»), та обговорить можливість зменшення вартості ролетів.

Присутні підприємці звернулися до Лозівського міського голови з наступним питання:

Сергій Федорович, в місті є підприємство, яке може якісно виготовити торговий павільйон («ролет») для місцевих підприємців, чому ми не можемо замовити ролети на цьому підприємстві?

Якщо це замовлення буде розміщено в Лозовій, то на цьому виграють не тільки підприємці, які придбають торговий павільйон («ролет») в м.Лозова, але й ті лозівчани, які працюють на ньому.

Міський голова заявив, що він давно знайомий з керівництвом цього підприємства і може зв'язатися з ними та обговорити цей момент. Сергій Федорович повідомив, що в цьому питанні він знаходиться на боці Лозівчан і всіляко їх підтримуватиме.

Інший момент другого питання.

Представник Директора ринку заявляв про те, що СП "Лозівський колгоспний ринок", у випадку, якщо підприємці не в змозі будуть придбати за власні кошти торговий павільйон («ролет»), розглядає можливість встановлення їх за власні кошти, з метою,  у подальшому, здавати їх в оренду підприємцям.

Вартість оренди торгового павільйону («ролет»), директором СП "Лозівський колгоспний ринок", буде озвучено 07 грудня 2010 року на наступній зустрічі, на якій буде надано відповідні розрахунки.

По третьому питанню, яке стосується «соціальних рядів», в ситуації, коли підприємець не в змозі сплатити будь-яку суму за торговий павільйон («ролет)», але не хоче йти з ринку, директор ринку запевнив присутніх, що соціальні ряди будуть не гіршими за ті ряди, які зараз займають підприємці. Ці ряди матимуть вигляд прилавків, буде відведено 1.5 метри погонні на одне торгівельне місце, над цими рядами буде влаштовано накриття.

Директор ринку завірив присутніх, що він зацікавлений у тому, щоб кожен підприємець залишився з робочим місцем, а тому, він зробить все, щоб жоден з підприємців не втратив можливості здійснювати підприємницьку діяльність.

Соціальні ряди будуть облаштовуватися по мірі виникнення в них потреби.

По четвертому питанню присутні прийняли рішення, підняти його на зустрічі між представником підрядної організації, яка виготовляє накриття між рядами та представниками профспілки. Дирекція СП "Лозівський колгоспний ринок" взяла на себе ініціативу, організувати цю зустріч, аби сторони отримали інформацію по питанню формування ціни на накриття.

З п'ятого питання директор СП "Лозівський колгоспний ринок" завірив присутніх, що договір оренди торгового місця буде підготовлено та надано підприємцям після того, як в місті буде розроблено та прийнято правила торгівлі на ринку, а також коли стане відомо зміст нового Податкового Кодексу України.

Після обговорення всих питань робочу нараду було закрито.

Переглядів: 868 | Додав: lpp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: