П`ятниця, 26.04.2024, 04:15 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Березень » 5 » Відповідь Лозівського міського голови на депутатське звернення
14:19
Відповідь Лозівського міського голови на депутатське звернення

УКРАЇНА

ЛОЗІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18.02.2011 № 01-11/200

на №10 від 08.02.2011

Депутату Лозівської міської ради

Коломаку І.І.

Шановний Ігоре Іванович!

Розглянувши Ваше депутатське звернення стосовно СП «Лозівський колгоспний ринок» повідомляю наступне.

СП «Лозівський колгоспний ринок» є суб'єктом господарювання, що здійснює свою діяльність на приватній території.

Статтею 6 Господарського кодексу України забороняється незаконне втручання органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб у господарські відносини приватного підприємства.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування» органи місцевого самоврядування мають право виступити з ініціативою до контролюючих органів щодо проведення ними перевірок, але обов'язково з чітким обґрунтуванням необхідності такої перевірки.

Стосовно вимог, викладених у Вашому зверненні.

Договір куплі-продажу земельної ділянки по вул.К.Лібкнехта, 14, укладений на підставі рішення Лозівської міської ради від 03.08.2008 р. № 694 (копія договору додається).

Земельна ділянка, на якій розташований Південний ринок (мікрорайон 5) перебуває у комунальній власності територіальної громади і відповідно до рішення Лозівської міської ради від 05.08.2005 р. № ПОЗ надана в оренду СП «Лозівський колгоспний ринок» терміном на 10 років.

Міська рада не має права «витребувати» у СП «Лозівський колгоспний ринок», як вказано у Вашому зверненні, інформацію. Тому в межах своїх повноважень нами направлено листа до директора СП «Лозівський колгоспний ринок», в якому просимо надати копії документів, зазначених у Вашому зверненні.

Щодо Вашої вимоги створити робочу групу «з метою вивчення питань, які пов'язані зі здійсненням членами територіальної громади своєї підприємницької діяльності на території, яка знаходиться у підпорядкуванні СП «Лозівський колгоспний ринок», прошу Вас сформувати мету створення робочої групи більш конкретно, а також визначити план дій групи, враховуючи вимоги чинного законодаства.


Міський голова                                                                          С.Ф.Степанов

Переглядів: 1125 | Додав: lpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: