П`ятниця, 26.04.2024, 22:53 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Квітень » 10 » Відбувся перший Всеукраїнський з’їзд малого та середнього бізнесу
17:11
Відбувся перший Всеукраїнський з’їзд малого та середнього бізнесу
07 квітня 2011 року, в Українському домі відбувся перший після Майдану-2 Всеукраїнський з’їзд малого та середнього бізнесу. 

Делегати з усіх областей України, представники всеукраїнських, регіональних та галузевих об’єднань обговорили проблеми, які існують сьогодні у бізнесу – з оподаткуванням, звітністю, перевірками, закриттям діяльності, оформленням земельних актів.

В Резолюції, яку схвалили учасники з’їзду, підприємці заявили, що проведення реформ, започаткованих Президентом України, можливе виключно за підтримки малого та середнього бізнесу, що вимагає врахування позиції інтересів підприємців, їх найманих працівників та споживачів.

Серед інших рішень, прийнято рішення звернутись до Президента України В.Януковича щодо створення Національної комісії України з питань регуляторної політики та підприємництва та передати при цьому проект Указу Президента «Про затвердження Положення про Національну комісію України з питань регуляторної політики та підприємництва» для забезпечення дотримання органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування законодавства по регуляторній та дозвільній політиці і ліцензуванню.

Вже в день проведення З’їзду підприємці отримали перший очевидний результат – після спілкування з учасниками З’їзду голови Комітету Верховної Ради України В.Хомутинніка, на звернення голови Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця» Оксани Продан, народний депутат вніс поправки до законопроекту, який в цей день розглядався у Верховній Раді України. В.Хомутиннік запропонував, а Верховна Рада підтримала відміну подачі «пустих» декларацій 1ДФ і щомісячних декларацій з доходів фізичних осіб.

«В квітні вже не буде тих черг, які були в березні і які могли б бути без зустрічі В.Хомутинніка з підприємцями на нашому З’їзді. Сьогодні була вирішена штучно створена Податковим кодексом проблема і я сподіваюсь, що наша співпраця з В.Хомутинніком на цьому не закінчиться і ми продовжимо з ним співпрацювати на користь підприємцям і їх працівникам» - прокоментувала Оксана Продан.

Переглядів: 625 | Додав: lpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: